top of page
17866826467828084.jpg

Mogelijkheden in Het Paradijs

“Heerlijk, geweldig, helemaal goed!”  Dat is een greep uit de vele reacties die wij ontvangen. Onze gasten gaan voldaan de deur uit en roemen de plezierige informele sfeer, het (h)eerlijke eten, het soepele verloop en de persoonlijke begeleiding van de feesten.

Het Paradijs is dan ook een unieke en sfeervolle locatie voor feesten, recepties, lunches, high tea en etentjes voor gezelschappen tot 100 personen.

 

In onze veganistische keuken worden met liefde, creativiteit en ervaring smaakvolle en gevarieerde gerechten bereid. Met zoveel variatie en smaak dat het veganistische aspect menig gast verbaasd of ontgaat.

Kom langs om te zien of Het Paradijs ook voor jou de juiste locatie is. Hierna maken wij graag een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken. Bel gerust naar 0534367919 of mail naar info@hetparadijs.com voor meer informatie. 

Keuzemenu

Voor groepen vanaf 15 personen bieden wij een heerlijk veganistisch keuzemenu aan.  Een keuzemenu bestaat uit 2- of 3-gangen.

De kosten voor een keuzemenu zijn: 

- 2-gangen keuzemenu 32,50 p.p.

- 3-gangen keuzemenu is 37,50 p.p. 

Benieuwd naar dit keuzemenu? Stuur gerust een bericht naar info@hetparadijs.com voor meer informatie.

Kom je met meer dan 29 personen? Lees dan verder! 

veganistisch hoofdgerecht paradijselijke shoarma

Feesten & Recepties

Voor groepen vanaf 30 personen is het mogelijk om Het Paradijs (gedeeltelijk) af te huren voor een receptie, borrel of een feestje. We kunnen de heerlijkste hapjes of diners (zowel uitgeserveerd of in buffetvorm) verzorgen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Lisa of Mihaila via email of de telefoon voor meer informatie.

Gezellig wijnen in het paradijs

Lunch & High-Tea

Paradijselijke Lunch in onze prachtige binnentuin.
Het is voor groepen (vanaf 30 personen) mogelijk om te reserveren voor een heerlijke lunch of high tea in buffetvorm. Voor meer informatie neem gerust contact op via email of telefoon.

Wrapbite voorgerecht veganistisch plantaardig

Trouwen

Het Paradijs is een officiële trouwlocatie van de gemeente Enschede. Hiermee bieden wij de gelegenheid om uw huwelijk in Het Paradijs te sluiten. Tijdens jullie ceremonie is Het Paradijs verklaard tot “huis der gemeente”.

 

En wat is dat fijn om te mogen doen. Wij stellen Het Paradijs graag ter beschikking voor jullie prachtige dag. Intiem en klein, groots en meeslepend met band en DJ. Er zijn vele mogelijkheden.
 

Wij nodigen jullie graag uit om de sfeer te proeven van onze plek. Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met Lisa of Mihaila.

uniek hotspot ervaring het paradijs enschede uit eten vegan

Geschiedenis

Lang, lang geleden was er een oude, verwaarloosde bedrijfshal dicht bij het centrum van Enschede en een dromende, eigenzinnige en ondernemende Adriaan Schalken. Zijn afkeer van wat er in de wereld misging vertaalde hij in positieve kracht: Laat zien dat een Aards Paradijs in onze eigen handen ligt!

In zijn hal was hij de schepper van zijn eigen aardse Paradijs: natuurelementen, hergebruik van vele materialen, creativiteit, organische bouwwijze, drop-outs, kunstenaars en vrijwilligers samen aan het werk. Adriaan was met groot gevoel voor natuurlijke sfeer en harmonie de regisseur van het project waarvan de opbouw zo’n 5 jaar duurde.

Het resultaat: kunstzinnige bouwsels, een kleurrijke mozaïekvloer en glas-in-loodramen: een verrassend geheel. Watervalletjes, beelden en de weelderige plantengroei onder het transparante dak: een bijzondere sfeer die geen gast ontgaat. Een avontuurlijke loopbrug om het geheel te overzien. Het Paradijs groeide uit tot een (niet-bedoeld) horecabedrijf waar velen van bijzondere feesten en vegetarische etentjes genoten. Het runnen van zijn Paradijs werd meer en meer managen en regelen, iets waar Adriaan niet blij van werd. Vandaar dat hij zijn Paradijs te koop zette en (weer) reisplannen maakte. 

Vanaf 2012 runnen Thijs Snitslaar en Lisa van der Elst met heel veel passie en liefde Het Paradijs. Een vast team, met onze koks Lex en Meike, gastvrouw Mihaila en de flexibele werkers voor bar, afwas, keuken- en klushulp dragen krachtig bij aan de kwaliteit en betrouwbare dienstverlening.

Onze tuinvrouw Aukje en kunstenares Renee dragen uiteraard ook bij aan de gehele Paradijsbeleving.

Jaarlijks ontvangen wij met plezier en liefde voor ons werk vele gasten. Afgaande op alle reacties slagen wij er in om ‘het paradijsgevoel’ over te dragen en mee te geven.

Foto uit de oude doos. zo zag het paradijs er vroeger uit als levend natuurkunstwerk
bottom of page